Fyldt lammebov

 

4 personer

 

Ca. 1 kg bov, udbenet
250 g soltørrede tomater
1 bundt persille
½ hvidløg
150 g rasp
2 æg
600 g kartofler
½ dl. olie
4 gulerødder
½ selleri
1 persillerod
1 løg
½ porre
100 g smør
Ca. ½ L fond

 

Tilberedning

Boven klargøres og udbenes. Hvidløgsfed stikkes i boven. Kødet brunes af og fyldes med en blanding af hakkede tomater, hvidløg, persille samt æg og rasp. Syes sammen for at holde fyldet inde i kødet.

 

Grønsager og kartofler skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad med olie, hvidløg og persille, salt og peber imellem lagene. Den fyldte bov lægges ovenpå.

 

Fonden hældes over, så den dækker grønsager/kartofler. Det hele steges ca. 1 172 time i ovn.

 

Ved servering skæres boven i skiver og lægges oven på grønsager/kartofler.

 

« Se alle opskrifter

Kontakt os


Du kan kontakte os på:

Telefon: 23 42 30 21

Send os en mail

 

Find butikken

 

Nyhedsbrev