4 personer
Ca. 1 kg bov, udbenet
250 g soltørrede tomater
1 bundt persille
½ hvidløg
150 g rasp
2 æg
600 g kartofler
½ dl. olie
4 gulerødder
½ selleri
1 persillerod
1 løg
½ porre
100 g smør
Ca. ½ L fond
Boven klargøres og udbenes. Hvidløgsfed stikkes i boven. Kødet brunes af og fyldes med en blanding af hakkede tomater, hvidløg, persille samt æg og rasp. Syes sammen for at holde fyldet inde i kødet.
Grønsager og kartofler skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad med olie, hvidløg og persille, salt og peber imellem lagene. Den fyldte bov lægges ovenpå.
Fonden hældes over, så den dækker grønsager/kartofler. Det hele steges ca. 1 172 time i ovn.
Ved servering skæres boven i skiver og lægges oven på grønsager/kartofler.
Kontakt os
Find butikken
Nyhedsbrev