4 stk. squash
Groft salt
400 g. hakket lammekød
Salt
Peber
3 spsk. rasp
1 dl. mælk
1 æg
4 spsk. revet løg
1 fed revet hvidløg
Parmesanost til gratinering
3 spsk. hakket løg
25 g. smør
1 ds. flåede tomater
500 g. kviste af timian og oregano
Squashene rengøres og deles midt over på langs. Skær ca. 3 cm. af i hver ende, som snittes i små terninger. De halve squash skrabes fri og indmad og drysses med groft salt. Lad dem trække i 10 min. Derefter tørres salt og væde af med papir.
Fars:
Farsen røres sej med salt og peber, tilsættes rasp, mælk, æg, løg, hvidløg og krydderier. Farsen fyldes i squashene.
Sauce:
Løg sauteres i gyldent smør, tilsættes squashterningerne, flåede tomater med væde og krydderier. Lad saucen koge ca. 10 min. Saucen hældes i et smurt ildfast fad og de fyldte squash ovenpå. De bages i ovnen 40 til 50 minutter ved 180 grader. De fyldte squash drysses med parmesan og gratineres inden servering. Serveres med flutes.
Kontakt os
Find butikken
Nyhedsbrev