Ovnbraiseret lammeskænk med rodfrugter

 

4 lammeskanker

½ dl. olie
Salt og peber
Smør
½ selleri
4 porrer
2 gulerødder
20 g. mel
2 citroner
2 appelsiner
2 dl. tomatpure
1 laurbærblad
1 lille bundt timian
Cirka 1,5 liter brun sky
4 stk. store kartofler
1 lille bundt persille

 

Tilberedning

Skankerne klargøres, brunes af i olie og krydres med salt og peber. Rodfrugterne skæres i mindre stykker og steges. Afbages med mel, hvorefter man tilsætter citronsaft/-skal og appelsinsaft/-skal, tomatpure, laurbær, grovhakket timian, salt, peber og sky. De brunede skanker lægges oven på grønsagerne i et ildfast fad og braiseres i ovnen ved 200 grader, til de er møre, ca. 1½ time. Retten serveres med kartoffelmos og pyntes med hakket persille.

 

« Se alle opskrifter

Kontakt os


Du kan kontakte os på:

Telefon: 23 42 30 21

Send os en mail

 

Find butikken

 

Nyhedsbrev